Yalova da kaçak inşaatlar artıyor

Yalova da kaçak inşaatlar artıyor

Tarih 01 Haziran 2024, 09:42 Editör

Her geçen gün ruhsat almadan bina dikenler, mevcut yapılara usulsüz kaçak bölümler ekleyenler artarken, yetkililer küçük cezalar yazmakla kalıyor.

Yalova'nın farklı ilçe ve beldelerinde her geçen gün ruhsat almadan bina dikenler, mevcut yapılara usulsüz kaçak bölümler ekleyenler artarken, yetkililer ise küçük cezalar yazmakla kalıyor. İmar barışı formülüyle kaçaktan yapıdan kurtulduğunu düşünen vatandaş; usulsüz şekilde belge aldığı yada küçük bir miktar ceza ödediği yapıyı büyütüyor adeta kocaman bir villa haline getiriyor. Yetkililer ise bu durumu çaresizce izliyor, yıkım kararı alınmış olsa da yıkım gerçekleştirilmediği sürece aynı yapı şekilleri hızla devam edeceğe benziyor.

Bu haber 1684 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bağımsızlık meşalemiz Erzurum’da yakıldı”

“Bağımsızlık meşalemiz Erzurum’da yakıldı” Dr. Metin Oral, 12 Mart Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurutuluşunun 108. yıl dönümü kutladı.

Oral: İstiklal Marşımız hiç susmayacak

Oral: İstiklal Marşımız hiç susmayacak Dr. Metin Oral, İstiklal Marşı’nın kabulünün 105. yıl dönümünü kutladı.

ALTINOVA HABER GAZETESİ / MEHMET MERCAN